Глобиха мъж, продавал ракия

Почти 160 сигнала на горещия телефон

 15.02.2019 10:41
Глобиха мъж, продавал ракия

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 11 до 14 февруари, са отчетени близо 160 сигнала. Граждани са информирали за над 50 неправилно паркирани МПС в града.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен на мъж, продаващ ракия, на ъгъла на ул. „Ген. Гурко" и „П. Парчевич".

По сигнали на граждани са извършени проверки на образували се нерегламентирани сметища. Установено е, че около пътя между селата Калояновец и Арнаутито са струпани отпадъци в частен имот, съставено е предписание за почистване. Оглед и последвала докладна записка са направени за терен, намиращ се след последната бензиностанция в Стара Загора, посока кв. „Зора". Информация е постъпила и за замърсяване с едри битови предмети в района на канала в кв. „Три чучура – юг", до блок №41.

За бездомни кучета е съобщено в парк „Митрополит Методий Кусев", по ул. „Армейска", както и в местността „Съборената кюприя". Жител на село Лозен е подал сигнал за изоставени в двор малки кученца. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

Сигнализирано е още и за неспазване на графика на градския транспорт. Гражданин е информирал за шофьор по Линия №2, тръгнал от спирка по-рано от обявеното. При установяване на нарушение от страна на водача ще последват санкции спрямо Вътрешния правилник на дружеството.

Докладна записка е съставена по сигнал за замърсяващ пътното платно бетоновоз в село Богомилово. Граждани са се оплакали и от силна музика от заведения, както и от шум от ремонтни дейности в жилищни сгради.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати. Актуализирани са информационни табла на спирки. Почистени са изсъхнали клони на дървета.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори