Глобиха мъж, тормозил кучето си

От 1 до 4 април на горещия телефон са отчетени над 150 сигнала

 05.04.2019 13:12
Глобиха мъж, тормозил кучето си

Акт за установяване на административно нарушение е съставен на мъж, който е тормозил домашното си куче. След сигнали на горещия телефон на община Стара Загора 0800 157 37, същата административна санкция е наложена и за лепене на рекламни обяви около УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович", както и на алпинист, саниращ блок №137 на ул. „Ген. Гурко”.

От 1 до 4 април са отчетени над 150 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани МПС в града. Автомобил е включен в процедура за доброволно/принудително премахване. За гонки с мотори е съобщено в района на кв. „Кольо Ганчев".

Констативен протокол е съставен за препречване на паркоместа с рекламни табели без разрешително пред офиси  на застрахователни брокери.

За бездомни кучета е сигнализирано в село Богомилово, около болницата в парк „Митрополит Методий Кусев", в парк „5-ти октомври" и до блок №68 на ул. „Стефан Стамболов". От агресивно домашно куче в село Дълбоки също е постъпило оплакване, както и от силен лай в жилищен блок №2 на ул. „Райна Княгиня". Информацията е подадена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Информация е получена за компрометирана детска люлка в парк „Митрополит Методий Кусев", както и за липсващи елементи от ограда на детска площадка, намираща се в източната част на града. Гражданин е информирал за горящ микробус в централната градска част.

Оплакване е постъпило от група тийнейджъри, вдигащи шум на детска площадка до блок №151 на ул. „Христо Ботев", както и за младежи, рушащи сграда в кв. „Самара". За грубо отношение от водачи на градския транспорт също е подаден сигнал.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати, обезопасени са шахти. Премахнати са изсъхнали клони на дървета.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери парк | детска | блок | телефон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори