Граждани се оплакват от агресивни домашни кучета

Обезопасени са шахти, както и премахнати изсъхнали клони на дървета и храсти

 05.03.2019 14:23
Граждани се оплакват от агресивни домашни кучета

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 1 до 4 март, са отчетени малко над 100 сигнала.

Граждани са информирали за около 40 неправилно паркирани МПС в града, отново има подадени оплаквания за паркиране на частни автомобили на таксиметрови стоянки.

Акт за установяване на администртивно нарушение е съставен след сигнал за хранене на бездомни кучета до блок №67 на ул. „В. Верешчагин". Санкционирани са нарушители, палили огън в двора на Първо основно училище. АУАН е съставен и на жена, продаваща дрехи до автобусна спирка „Млечна кухня". След постъпил сигнал е извършена проверка и наложена санкция на мъж, ремонтиращ автомобила си и замърсяващ паркинга пред блок №24 в кв. „Казански".

За бездомни кучета е съобщено парк „Митрополит Методий Кусев" и около голям хипермаркет в източната част на града. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

Оплакване е постъпило и от агресивни домашни кучета в ограждението за свободна разходка на домашни любимци на Аязмото, както и в двора на ПГВМ „И. П. Павлов".

Множество сигнали са постъпили за силна музика от заведения в града и село Сулица. От шумна младежка компания на беседка на ул. „Майор Т. Кавалджиев", в тъмната част на деня, също е подадено оплакване.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление. Обезопасени са шахти, както и премахнати изсъхнали клони на дървета и храсти. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери града | домашни | кучета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори