Две коледни кампании подготвят старозагорски доброволци

„Доброто сърце на Коледа“ и „Добра дума за Коледа“

 12.12.2018 09:45
Две коледни кампании подготвят старозагорски доброволци

От днес започват две Коледни кампании – „Доброто сърце на Коледа“ и „Добра дума за Коледа“, в които участват доброволците от Младежки доброволчески клуб „Дарители на надежда“ и екипът на Превантивно-информационен център по зависимости. Те са подготвени  с активното съдействие на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ на Община Стара Загора.

„Доброто сърце на Коледа“ е кампания, чийто смисъл е добротворството, проявено към  възрастни хора, на които екипи от младежи доброволци с големи сърца ще направят приятна изненада. Те ще ги посетят в домовете им и ще занесат празнични дарове (храна, коледни подаръци и послания), за да им засвидетелстват внимание, уважение и признателност.

Всеки от доброволците вече написа своите послания, които ще бъдат изпратени до нуждаещи се от жест на внимание, подкрепа, положителна нагласа, мотивация за промяна и обич – това е целта и на втората кампания „Добра дума за Коледа“.

Очакванията на доброволците са смисълът на двете кампании, които се провеждат през последните дни преди дългоочакваните светли и пълни с чудеса Коледни празници, да е споделената доброта!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Коледа | доброволците | кампании

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори