Депутатът Георги Гьоков с новогодишни подаръци за децата

В навечерието на Нова година четиридесетте деца в петте жилища от семеен тип на Центъра за настаняване получиха подаръци и лакомства

 30.12.2018 09:25
Депутатът Георги Гьоков с новогодишни подаръци за децата

Народният представител от ПГ на БСП за България Георги Гьоков и социалистите от основна партийна организация „Център", с председател Галина Господинова, традиционно, за пета поредна година, между Коледа и Нова година занесоха подаръци на децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания „Малък групов дом" Стара Загора. Този път посещението бе в Малък групов дом № 1.

В навечерието на Нова година четиридесетте деца в петте жилища от семеен тип на Центъра за настаняване получиха подаръци и лакомства. 

„Радостни сме, че празнуваме заедно с малките ни приятели. За мен и моята организация това е чакан празник, убеден съм, че и за децата е така", сподели Гьоков. „Това е хубав ден свързан с много радостни емоции, с приятели и подаръци. За мен, за моето семейство, за моите приятели от организацията, коледните и новогодишните празници са празници на надеждата и вярата в доброто бъдеще, затова и с убеждението, че всяко дете заслужава подарък и да бъде щастливо, подехме преди пет години тези инициативи, с които изразяваме нашата съпричастност и солидарност към една от най-ощетените групи в обществото ни. Това ни носи удовлетворение, особено след разговорите с децата и когато виждаме радостта грейнала по лицата на децата", каза депутатът.

Социалистите от основната партийна организация „Център" поздравиха персонала за усилията, грижите и възпитанието към децата. Домуващите от малкия групов дом разказаха своите истории и поздравиха своите приятели с песни, танци и сърдечни думи на благодарност. Заедно си пожелаха здрава, мирна и щастлива година.

Социалистите са уверени, че с тези празнични срещи допринасят за това, децата да се чувстват щастливи и обичани, да се чувстват по-уверени в себе си и за своето бъдеще.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери деца | подаръци | Георги Гьоков

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори