Десетки са оплакванията от силна музика в Стара Загора

Над 270 сигнала са постъпили на горещия телефон

 09.08.2019 12:23
Десетки са оплакванията от силна музика в Стара Загора

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 5 до 8 август, са отчетени малко над 270 сигнала. Граждани са информирали за над 40 неправилно паркирани МПС в града. Оплаквания има от силна музика от автомобили в района на паркинга на Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“ и гонки по пл. „Берое“.

Докладна записка е съставена след проверка по сигнал за поставени ръчно сглобени пейки пред блок 3 в кв. „Самара“ и силно замърсяване с отпадъци около тях.

Компрометирани елементи на детска площадка в кв. „Кольо Ганчев“ са подновени, проверка е извършена и предстои рехабилитация на съоръжение и в детския кът до блок №55 в кв. „Три чучура“. Забележка е получил водач на градски автобус, заради сигнал от гражданин за грубо отношение.

За бездомни кучета е сигнализирано в района на кварталите „Самара“, „Железник“, „АПК“, Студентски град, както и по улиците „Сава Силов“ и „Загоре“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Извършена е проверка по сигнал за свободно разхождане на домашни кучета до блок №18 в кв. „Три чучура“, както и заради оплакване от силен лай от домашни любимци в двор на къща на ул. „Ген. Столетов“.

Десетки са оплакванията от силна музика от заведения и домове. За шумни компании на открито също са постъпили множество сигнали.

Граждани са съобщили още за липса на улично осветление, счупено стъклено пано на автобусна спирка „V ОУ“, необходимост от косене на треваи санитарна сеч на дървета. Информация е постъпила още за липсващи елементи от парковата мебел в пространството около „Баня Пиперка“.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | музика | проверка | сигнал | горещ телефон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори