Доброволци правят по-чист района около Самарското знаме в Стара Загора

Консумативите – торби, ръкавици, боя и четки, ще бъдат осигурени от Община Стара Загора и раздадени от екип на звено „Озеленяване и комунални дейности". Той ще бъде разположен на паркинга под стълбите на комплекса от 10.00 часа.

 02.09.2023 09:00
Доброволци правят по-чист района около Самарското знаме в Стара Загора

Тази събота – 2 септември, желаещите да допринесат за по-приветливата атмосфера в зелените площи около Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора" могат да се включат с почистване и освежаване на паркова мебел. 

Консумативите – торби, ръкавици, боя и четки, ще бъдат осигурени от Община Стара Загора и раздадени от екип на звено „Озеленяване и комунални дейности". Той ще бъде разположен на паркинга под стълбите на комплекса от  10.00 часа.

Дейностите са част от станалата вече традиция инициатива „Заедно за по-чиста  и зелена Стара Загора", която обединява желанието и усилията на доброволци от различни възрасти в грижата за многобройните паркове и градини в града.  

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Ден на Независимостта


Маркери Стара | Загора | No Records.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори