Домашно куче нахапа мъж в Ракитница

Отново сигнали за бездомни кучета

 15.04.2019 13:04
Домашно куче нахапа мъж в Ракитница

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 8 до 11 април, са отчетени близо 120 сигнала, над 40 от тях са за неправилно паркирани автомобили.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен след сигнал за шум от ремонтни дейности в апартамент в блок №98 на ул. „Св. Княз Борис I". Същата административна санкция е наложена на строителна фирма за смущаване на спокойствието в района на блок №31 на ул. „Ген. Гурко". АУАН е съставен на лице, горящо кабели, в района на стария гробищен парк.

За бездомни кучета е сигнализирано в района на централния парк „5-ти октомври". Сигнализирано е още за нахапан мъж от домашно куче в село Ракитница. Гражданин е информирал за разходка на домашен любимец на детска площадка до блок №105 на ул. „Майор Т. Кавалджиев".

Съобщено е за изхвърляне на чували с боклуци от бял бус, край пътя за село Колена. Дейностите по сигнала продължават. Информация за струпване на строителни отпадъци от лявата страна на пътя до село Маджерито, посока Хасково, също е получена. В хода на проверката е установено, че камионът, с който се изхвърлят отпадъците, е бил нает с тази цел. Проверката продължава.

Отчетени са близо 10 оплаквания от силна музика от жилищни сгради и заведения в града.

След сигнал е извършена проверка на група тийнейджъри, вдигащи шум в междублоково пространство.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати. Премахнати са изсъхнали клони на дървета.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Село | района | блок

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори