Емил Христов: Болницата в Стара Загора е стабилна

Здравният министър трябва да представи своите виждания и планове за промяна

 28.11.2017 13:59
Емил Христов: Болницата в Стара Загора е стабилна

До края на следващата седмица министърът на здравеопазването трябва да излезе с решение за тежкото финансово състояние на лечебните заведения. Той трябва да представи своите виждания и планове за промяна. Това каза в Стара Загора народният представител от ГЕРБ и заместник-председател на НС Емил Христов. Депутатът допълни, че към момента състоянието на старозагорската болница е стабилизирано и отбеляза, че заработката нараства. Това личи от писмо на изпълнителния директор до здравното министерство. Очаква се средствата за болницата през 2018 година от Здравната каса да бъдат повече.

В края на миналата седмица Емил Христов бе избран за заместник-председател на НС.

„Това е признание за Стара Загора, за това, което успяхме да постигнем”, коментира Христов. Той допълни, че посоката на работа няма да се промени. ГЕРБ ще търси диалог и ще продължи да работи с останалите партии, тъй като различията „не са ги направили врагове”.

Според областния координатор на партията Пламен Йорданов с този избор се запазва влиянието на Стара Загора. Емил Христов ще бъде полезен за региона и ще работи още по-активно за партийната организация в града.

Една от първите задачи, които двамата са си поставили, е да обиколят по-малките общини и където е възможно Христов да съдейства за решаване на проблемите.

През 2018 година в партията предстои избор на общински ръководства.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | ГЕРБ | Емил Христов | Пламен Йорданов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Иван 29.11.2017 14:31

Тия луди ли са


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори