Живко Тодоров: Да бъдем оптимисти и да търсим доброто

Малката Адриана Димитрова сурвака първа кмета Живко Тодоров

 01.01.2019 10:33
Живко Тодоров: Да бъдем оптимисти и да търсим доброто

Старозагорци се събраха в новогодишната вечер на обновения площад пред сградата на община Стара Загора. Малки и големи посрещнаха новата 2019 година.

„Да сте живи и здрави, Вашите близки и приятели и хората около Вас да са живи и здрави, защото това е най-важното, нека не го забравяме! Искам да Ви пожелая да гледаме с оптимизъм, защото както човек настрои ума си това ще и очаква за следващата година. Да бъдем оптимисти, нека да има попътен вятър за Стара Загора, нека да търсим доброто във всичко около нас, за да може и доброто да ни намери“, пожела на старозагорци кметът Живко Тодоров. 

Всички празнуващи, заедно с кмета Живко Тодоров и зам.-кмета Иванка Сотирова, отброиха последните секунди до идването на новата година. Точно в полунощ, под звуците на националния химн, красиви фойерверки озариха небето над Стара Загора.

Малката Адриана Димитрова сурвака първа кмета Живко Тодоров и му пожела здраве и късмет през новата година. 

Празнуващите извиха дълго хоро и се веселиха с музиката и песните на Иво Папазов – Ибряма и неговия оркестър „Тракия“. Почетният гражданин на Стара Загора и виртуозен музикант не пожали сили, за да могат старозагорци да почувстват празника.

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | нова година | Живко Тодорв

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори