Заради ремонт: Реорганизация на движението в Казанлък

В първите работни дни на новата седмица кръстовището пред Исторически музей „Искра“ – Казанлък ще бъде изцяло затворено за движение заради ремонтни дейности

 05.08.2017 09:48
Заради ремонт: Реорганизация на движението в Казанлък

В първите работни дни на новата седмица кръстовището пред Исторически музей „Искра“ – Казанлък ще бъде изцяло затворено за движение заради ремонтни дейности. В района на новото кръгово кръстовище ще бъде положена асфалтова настилка и ще започне поставянето на пътна маркировка.

В тази връзка се въвежда временна организация за безопасност на движението. Със Заповед на Кмета в двете посоки ще бъде спряно движението по следните улици:

-          Ул.“Свети Свети Кирил и Методий“ в участъка от ул.“Отец Паисий“ до ул.“Чудомир“;

-          Ул.“Чудомир“ в участъка от ул. „П. Р. Славейков“ до ул.“Орешака“;

-          Ул.“Шипченска епопея“ в участъка от ул.“Генерал Гурко“ до ул.“Св. Св. Кирил и Методий“;

Променя се маршрутното разписание на автобусните линии №5 и №6, като движението ще се извършва по бул.“Княз Александър Батенберг“, бул.“Никола Петков“ и ул.“Капрони“, вместо по ул.“Св. Св. Кирил и Методий“, ул.“Шипченска епопея“ и ул.“Освобождение“.

Въвежда се временен режим на движение по обходните улици „Освобождение“, „Македония“ и „Христо Ботев“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

снимка: община Казанлък

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Казанлък | Движение | участъка | Методий | движението | Кирил

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори