Заради ремонт на старозагорска улица ограничават паркирането

Ремонтът на ул. „Св. Княз Борис“ – една от основните транспортни и пешеходни артерии в централната градска част на Стара Загора, стартира на 27 юни и ще продължи до края на годината.

 01.07.2024 21:12
Заради ремонт на старозагорска улица ограничават паркирането

Във връзка със строително-ремонтните дейности на ул. „Св. Княз Борис“ в Стара Загора – в участъка от „Отец Паисий“ до ул. „Цар Иван-Асен II“, ще бъде ограничено паркирането в посочената отсечка. На живущите, на които са издадени карти за паркиране по постоянен или настоящ адрес в посочения участък, ще им бъде разрешено да паркират по ул. „Св. Княз Борис“ до ул. „Хаджи Димитър Асенов“ като спазват вертикалната сигнализация и хоризонталната маркировка.

Ремонтът на ул. „Св. Княз Борис“ – една от основните транспортни и пешеходни артерии в централната градска част на Стара Загора, стартира на 27 юни и ще продължи до края на годината. Изцяло ще бъдат подменени тротоарните настилки и пътното платно, като се запазят съществуващите павета пред Радио Стара Загора. Дървета няма да бъдат изсичани.

Стойността на ремонта е около 1.5 млн. лева. Повече по темата прочетете тук: https://starazagora.bg/bg/novini/zapochva-remont-na-chast-ot-ul-sv-knyaz-boris-za-15-mln-leva.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Борис | Стара | Загора | бъдат | Княз

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори