КНСБ в Стара Загора организира открита приемна за безплатни консултации

Адресът на РС на КНСБ Стара Загора е: бул. "Цар Симеон Велики" №108, ет. 12, Стара Загора.

 29.04.2024 17:32
КНСБ в Стара Загора организира открита приемна за безплатни консултации

РС на КНСБ Стара Загора организира открита приемна за безплатно трудово правно консултиране. Инициативата, която ще се проведе утре - 30 април, от 10 до 17 часа е по повод Деня на труда.

Адресът на РС на КНСБ Стара Загора е: бул. "Цар Симеон Велики" №108, ет. 12, Стара Загора.     

Ежегодно, на 28 април се отбелязва Международният ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки и професионални болести работници и Световен ден за здравословен и безопасен труд.

Статистиката за област Стара Загора показва, че през предходната 2023г. трудовите злополуки са 107 бр., от тях  24 са с жени, 2 бр. са смъртните случаи, регистрираните трудови злополуки, довели до инвалидност са 1 бр. За сравнение с 2022г. трудовите злополуки са 112 бр., от тях 39 са жени, 7 бр. са смъртните трудови злополуки. Няма трудови злополуки, довели до инвалидност.

На снимката: От РС на КНСБ поднесоха цветя на паметната плоча на загиналите при трудови злополуки в парк "Пети октомври"

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | КНСБ

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори