Казанлък: Започва работа по санирането на блока в ромската махала

Поисканите от Общината допълнителни дейности от собствениците вече са извършени

 20.09.2017 08:46
Казанлък: Започва работа по санирането на блока в ромската махала

Започва работа по санирането на блока в ромската махала в Казанлък. Поисканите от Общината допълнителни дейности от собствениците вече са извършени, съобщи ресорният зам.-кмет Даниела Коева. Тя поясни, че това позволява на фирмата – изпълнител да направи финален оглед, за да изработи работен проект за предстоящите строителни дейности.

Предстои подписването на договор, в който ще бъдат конкретизирани стойността на предстоящите строителни работи и сроковете за тяхното извършване, при благоприятни метеорологични условия.

Ангел Банев, председател на сдружението на собствениците в блока коментира, че средствата, с които са подменили счупените и липсващи участъци от ВиК мрежата са били осигурени от дарения и са в размер на 30 000лв. Отводняването на сутерените и почистването около блока е дело на доброволци. 

От общо 19 блока, одобрени на първия етап по Националната програма за внедряване на мерки по енергийна ефективност на Министерството на регионалното развитие и благоустройство в Казанлък, блокът в ромския квартал е последният, в който санирането ще започне. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Казанлък | саниране | дейности | ромска махала

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори