Клетва: 102-ма обещаха да служат с чест и достойнство

Преди церемонията официалните гости поднесоха венец и се поклониха пред Паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи

 04.08.2017 14:21
Клетва: 102-ма обещаха да служат с чест и достойнство

102 стажанти, от които 6 жени, положиха клетва по Етичния кодекс на служителите на МВР и обещаха да изпълняват с чест и достойнство своя дълг и да издигат положителния имидж на вътрешното министерство. Новите служители в системата са завършили курс за млади изпълнителски длъжности „Водач на оперативен автомобил II степен” и „Младши автоконтрольор II степен” в Центъра за специализация и професионална подготовка в Казанлък, който е в структурата на Академията на МВР.

На тържествената клетва присъстваха областният управител Гергана Микова, зам.-министрите на МВР Стефан Балабанов и Милко Бернер, депутатът Маноил Манев, ректорът на Академията на МВР доц. д-р Неделчо Стойчев, новият директор на Областната дирекция  старши комисар Георги Хаджиев, родители и близки.

Преди церемонията официалните гости поднесоха венец и се поклониха пред Паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи, който се намира в централната градска част.

снимка: Областна администрация Стара Загора

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери дълг

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори