Конкурс: Художествен текст на тема „Лист“

Крайният срок за приемане на текстовете е 15 ноември

 24.09.2017 09:15
Конкурс: Художествен текст на тема „Лист“

СНЦ „Пътуващите книги на Стара Загора“, Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и Книжарница „Приятели – Стара Загора“ обявяват конкурс за художествен текст на тема „Лист“.

Текстовете на участниците ще бъдат приемани само по имейл (konkurs.knigi@gmail.com), като задължително условие е те да не са били издавани или публикувани досега. Всеки автор участва с една творба. Максимален обем – 5 печатни страници, шрифт Times New Roman, размер 12.

Участниците трябва да са навършили 16 години. Получените текстове ще бъдат предоставяни анонимно на тричленно жури. То ще избере номинираните, сред които ще бъдат излъчени наградените. Всички класирани участници ще получат грамота и читателска карта за Регионална библиотека „Захарий Княжески“.

Тримата отличени с най-добри текстове ще получат и подарък – ваучер за книги от Книжарница „Приятели – Стара Загора“.

Крайният срок за приемане на текстовете е 15 ноември. В началото на месец юни ще бъде организирано четене на класираните текстове, на което ще бъдат обявени и победителите.

В края на годината всички номинирани текстове ще бъдат издадени в книга.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | конкурс | текстове

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори