„Красивите лица на Стара Загора” с Първан Симеонов

Срещата е тази вечер в 18:00 часа в Международен младежки център

 28.03.2019 12:19
„Красивите лица на Стара Загора” с Първан Симеонов

По случай 140-тата годишнина от възстановяването на Стара Загора ДОЛАП.БГ, със съдействието на Община Стара Загора и Международен младежки център организира поредица от срещи-разговори под надслов „Красивите лица на Стара Загора”.

Целта е младите хора в неформална обстановка да се срещнат и разговарят със специалисти от различен социален и професионален спектър, достигнали високо ниво на реализация и в същото време, останали верни и предани на родния град и на общността, за която допринасят максимално според възможностите си. Срещите ще се провеждат веднъж месечно. Първата среща е тази вечер с политолога Първан Симеонов.

"Бях поласкан от поканата. Тази поредица ни напомня, че където и да сме, имаме привилегията да сме част от един развиващ се град, град с история, град, който задължава. Надявам се да бъда полезен на младите хора на Стара Загора. Поканата ме поставя в една много важна ситуация – да разкажа за всичко, което ме свързва в града, с каузите. Не искам да загубя връзката си с града, затова се радвам, че участвам в нещо, което създава чувство на общност. Градът, трябва да е преди всичко общност на хората, без значение къде са те”, сподели Първан Симеонов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери лица | Стара | Загора | град | център | младежки | красивите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори