Местят АГ-комплекса в сградата на болницата

Новите клиники ще започнат да функционират до края на април

 10.04.2019 10:22
Местят АГ-комплекса в сградата на болницата

До края на април АГ-комплексът ще бъде пребазиран в сградата на УМБАЛ Стара Загора. Ремонтните дейности в новото помещение ще приключат най-късно на 25 април. До края на месеца всичко ще бъде преместено и клиниките ще започнат да фукционират, коментира изпълнителният директор на лечебното заведение проф. Йовчо Йовчев.

Условията, които трябва да покрият новите помещения на родилното и неонтологичното отделение са по европейските стандарти – специален вид мазилки, осветление съобразено с изискванията, антибактериално покритие по стените в неонтологията и всичко необходимо за адекватни грижи към родилките и техните бебета.

„Причината ремонтът да се забави е, че бях назначил проверки от външни експерти, които да огледат дали всичко е направено както трябва. Абсолютно всичко е наред, така че няма причина да отлагаме преместването”, обясни проф. Йовчев.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери края | всичко

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори