Мисия "Заедно за една по-чиста Стара Загора" приключи успешно

Кметът Живко Тодоров, заедно с неговия заместник Радостин Танев и отдел “Транспорт, чистота и екология”, екипът на звено “Озеленяване и комунални дейности”, общински съветници, представители от сдружение “Спаси Стара Загора”, Лайънс клуб Стара Загора Августа и Лео клуб Стара Загора Августа и др. се включиха в каузата, имаща за цел да обедини усилия в грижата за многобройните паркове и градини в града.

 02.09.2023 14:16
Мисия "Заедно за една по-чиста Стара Загора" приключи успешно

Сръчни доброволци се включиха в кампанията "Заедно за една по-чиста Стара Загора", която се проведе в часовете предиобед. Сборният пункт на инициативата на Община Стара Загора бе Мемориален комплекс "Бранителите на Стара Загора". Началото бе 10 часа, когато малки и големи се включиха, за да направят района по-приветлив и по-чист. 

 

Кметът Живко Тодоров, заедно с неговия заместник Радостин Танев и отдел “Транспорт, чистота и екология”, екипът на звено “Озеленяване и комунални дейности”, общински съветници, представители от сдружение “Спаси Стара Загора”, Лайънс клуб Стара Загора Августа и Лео клуб Стара Загора Августа и др. се включиха в каузата, имаща за цел да обедини усилия в грижата за многобройните паркове и градини в града.  

Осигурени бяха чували, ръкавици, боя и четки за парковата част, а пътеките около Мемориалния комплекс бяха почистени и освежени. Кампанията ще продължи и на други места в града, обявиха от администрацията.  

Почистване имаше днес и в селата Загоре, Стрелец, Могила, Бъдеще и Сладък кладенец, където активно се включиха представители на сдружение "Спаси Стара Загора".

Община Стара Загора призовава желаещите да се включат и в станалата традиционна кампания на БТВ Медиа груп - “Да изчистим България заедно”. Тя ще бъде на 16 септември, когато се отбелязва Световният ден на почистването. 

Допълнителна информация за локациите ще бъде публикувана на сайта на Общината през следващите дни.  

Автор: Светла Тенева

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маджара


Маркери Стара | Загора | кметът Живко Тодоров | Мисия "За една по-чиста Стара Загора" приключи успешно

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори