Млада жена се нуждае от помощ

Тя се нуждае от животоспасяваща операция

 26.01.2019 08:41
Млада жена се нуждае от помощ

28-годишната Биляна Иванова от Стара Загора се бори с тежката диагноза синовиален сарком. Жената се нуждае от животоспасяваща операция.

Диагнозата е злокачествен тумор засягащ меките тъкани. Туморът е позициониран в лявото стъпало на жената, обхванал е околните тъкани и за сега няма данни да е метастазирал. Извършени са няколко операции, но след консултация със специалист в областта на туморната ортопедия в Берлин, става ясно, че се налага отстраняване на стъпалото, за да бъде спасен живота на Биляна.

„Малко хора знаят за трудностите, през които преминавам последните години понеже не съм от хората, които обичат да споделят. Но ето, че се налага да се обърна към вас и да поискам помощ и подкрепа“, пише Биляна в личния си профил в социалната мрежа.

Сумата, която е необходима за операцията е 23 хиляди евро.

Сметката, по която ще се набират средствата е в български лева в Банка ДСК

IBAN: BG35STSA93000025855101

BIC: STSABGSF

„За да продължа да живея пълноценно ще е необходима и сума за изработването на протеза.Обръщам се към вас с молба да ми помогнете в набирането на средствата и по този начин да ме подкрепите в този труден момент“, обръща се Биляна към хората.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | диагноза | Биляна

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори