Младежи от Стара Загора зарадваха децата от Центровете за настаняване от семеен тип

Те предвиждат срещите да се превърнат в традиционни

 24.06.2024 20:05
 Младежи от Стара Загора зарадваха децата от Центровете за настаняване от семеен тип

Активните млади старозагорци, членове на Съвета на младите омбудсмани и Младежки общински съвет, посветиха съботния ден – 22 юни,  на  децата от Центровете за настаняване от семеен тип и  реализираха  инициативата "С усмивка в Зоопарка". Събитието бе под патронажа на обществения посредник на Стара Загора Иванка Сотирова, която отличи най-дейните младежи с грамота.

„Чрез инициативата, Съветът на младите омбудсмани доказа още веднъж, че прекараното време с децата е много по-ценно от материалното. Желаем и ще направим тази идея устойчива във времето, защото си заслужава всяка  минута със слънчевите деца от ЦНСТ!“, споделиха доброволците.

По време на обиколката в Зоопарка, младежите са разказали повече за природата, животните и училището. Групата е посетила и Образователния център, където са се запознали с интересни истории и факти за зооградината и видовете в нея.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Децата | Стара Загора | младежи | зарадваха | Центровете за настаняване | семеен тип

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори