Младежки проект „Карта на толерантността” завършват в Стара Загора

Дискусията ще бъде на тази вечер от 19.30 часа в залата на Младежки дом

 27.11.2018 07:22
Младежки проект  „Карта на толерантността” завършват в Стара Загора

Открита дискусия на тема ”Толерантността -  същност и измерения”  ще проведат участниците в Клуб „Дебати” с ръководител Станка Стойчева към Центъра за подкрепа за личностно развитие на Община Стара Загора.

Това е и заключително заседание по проекта „Карта на толерантността“. Дискусията ще бъде на тази вечер от 19.30 часа в залата на Младежки дом.

В продължение на два месеца в изпълнение на проекта младежите проведоха обучения, дебати, творчески работилници.  Обсъждани са теми свързани с разбиране и осмисляне същността на толерантността като ценност, както и за мястото и присъствието на бежанците и мигрантите  в нашето общество и вникване в проблемите на тази социална общност. Младите хора са стимулирани да търсят ефективни и надеждни подходи за приемането им от местните общности и за оказване на подкрепа.

Проектът „Карта на толерантността” се осъществява с подкрепата на Обществен дарителски фонд  чрез Глобален фонд на обществените фондации.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | толерантност | младежки проект

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори