Модно събитие в Стара Загора със сериозна заявка за добротворство

Всички млади момичета от Стара Загора и региона ще могат да се докоснат до уникални модели на рокли

 23.02.2019 10:20
Модно събитие в Стара Загора със сериозна заявка за добротворство

Мисис Бургас 2017 - Надя Недялкова, носителка и на титлата Мисис България Трансконтинентал 2017, Сдружение „Самаряни" и Marino Melotti Atelier с дизайнер Надежда Маринова, организират тридневно модно дефиле Stara Zagora Couture/Prom'19 GALA presentation от 28.02. до 02.03..

Всички млади момичета от Стара Загора и региона ще могат да се докоснат до уникални модели на рокли, подходящи за един от най-звездните мигове в живота им - абитуриентския бал, и същевременно да участват в подкрепа на социално значимите каузи „Детството не бива да боли!" и „Любовта не бива да боли!".

Надя Недялкова и Marino Melotti Atelier търсят и абитуриентки от Стара Загора за лица на луксозната колекция на бранда.

Кастингът за Stara Zagora Couture/Prom'19 GALA presentation ще се състои на 24.02.2019 г., от 16:00 до 17:00 ч., в конферентната зала на Best Boutique Hotel - Стара Загора. Шанс да станат модели на колекцията имат всички момичета от Стара Загора и региона. Изискванията към тях са: да са абитуриентки през 2019 година, с ръст над 167 см, елегантни, с нежно излъчване. Избраните млади дами ще имат удоволствието да представят луксозните модели от новата колекция ILLYUMESTIZH PROM'19 на бляскавото откриване на Stara Zagora Couture/ Prom'19 GALA presentation на 28.02.2019 г., от 19:00 ч., в Best Boutique Hotel - Стара Загора. На тържественото събитие, организаторите канят всички абитуриентки и техните родители.

Каузите на Сдружение „Самаряни" - „Детството не бива да боли!" и "Любовта не бива да боли!", правят възможно осъществяването на много различни дейности в подкрепа на деца и жени, преживели или станали свидетели на насилие, като посрещат множество техни специфични нужди. Благодарение на доброволчество, дарителство и партньорство, много деца и жени, срещнали различни непредвидени житейски предизвикателства, получават необходимата им подкрепа - за обзавеждане и ремонт на новите им жилища, след излизане от средата на насилие; за учебни помагала относно образованието на децата, както и обучителна подкрепа за тях; за покриване на разноските за пропуснато здравно осигуряване при лечението на жени, включително и с онкологични заболявания.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | Загора | подкрепа | боли | модели | 2019 | stara | бива | prom | абитуриентки

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори