НАП: Продават се 15 транспортни средства

Търгът ще се проведе на 28 септември от 11:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора

 18.08.2017 08:38
НАП: Продават се 15 транспортни средства

8 леки автомобила, 5 товарни и 2 специализирани, автобус и полуремарке, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За трета публична продан и изгодна цена са обявени:

-         леки автомобили 8бр. модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Hundai Santa Fe и Citroen Berlingo. Всички са в движение и добро техническо състояние.

-         товарни автомобили 5 бр. с марки: Skoda, UAZ, ZIL;

-         специализирани автомобили 2бр.: Skoda и ZIL;

-         автобус – VW Crafter;

-         полуремарке Fruehauf ED-32;

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул. "Кенали" № 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 21 септември 2017г. 

Търгът ще се проведе на 28 септември от 11:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора.

Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 15-ти до 21-ви септември от 10:00ч. до 15:00ч., след предварителна уговорка на телефона посочен в обявата, по местонахождение на транспортните средства в гр.Гълъбово.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефона посочен в обявата.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери септември | Загора | автомобили

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори