Национално сдружение „Младежки Глас" откри клон в Стара Загора

Разрастването на най-мащабната младежка организация в България тече с пълни сили

 12.03.2018 08:28
Национално сдружение „Младежки Глас"  откри клон  в Стара Загора

Национално младежко обединение стъпи с официален клон в Стара Загора. Към семейството на Национално Сдружение „Младежки Глас"  се присъедини още един областен град от България. На събитието присъстваха националният лидер на сдружението Тодор Йосифов, областните председатели на клон София - Димитър Панчев, на клон Пловдив – Борис Вълев и на община Раковски – Рангел Матански.

„Нашето семейство на младите се разраства всяка година. Горд съм с екипа си, те реализират всяка една цел. Пожелавам на областния председател на Стара Загора Пламена Петкова една успешна година в полза на младото общество. Младите хора сме най-важният актив на една държава, да подкрепяме добрите идеи е една от основните цели в сдружението. Разрастването на най-мащабната младежка организация в България тече с пълни сили", каза Тодор Йосифов.

Официалното откриване на клона бе уважено от представители на НПО сектора в града, общественици, институции и част от националното ръководство на НС „Младежки Глас". По време на събитието се присъединиха и нови членове към организацията, които получиха на място своите членски карти.

„Откриването на новия клон в Стара Загора ни дава мотивация за активна работа в полза на младите хора тук. Очаквайте редица събития за подобряване на квалификацията, личностно развитие, кръгли маси и споразумения за сътрудничество през следващите месеци", каза Пламена Петкова.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коледа


Маркери Стара Загора | младежи | организация

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори