На 20 декември ОбС ще обсъжда актуализацията на такси и услуги в Стара Загора

"Да подходим сериозно към проекта за Наредба за местните такси и цени на услуги и, ако е възможно, всеки да направи предложения в най-кратък срок, за да се дискутират по комисии", призова на днешната сесия председателят на Общинския съвет Мария Динева.

 24.11.2022 11:05
На 20 декември ОбС ще обсъжда актуализацията на такси и услуги в Стара Загора

На 20 декември ще бъде заседанието на ОбС, в което ще се обсъжда актуализацията на местните такси и услуги в Стара Загора, стана ясно на днешната сесия.

"Да подходим сериозно към проекта за Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и, ако е възможно, всеки да направи предложения в най-кратък срок, за да се дискутират по комисии", призова председателят на Общинския съвет Мария Динева.

Предложението за изменение и допълнение на Наредбата, което касае по-високи цени на такси и услуги, щеше да се гледа още на днешното заседание, но бе оттеглено от дневния ред.

Очакваше се точката да предизвика дискусия. Някои от групите в местния парламент вече обявиха публично позициите си за и против актуализацията на местните такси и услуги. Предстои Наредбата да се гледа на първо четене.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | наредба | гледа | сесия | Мария Динева | ОбС | местни такси и услуги

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори