Нова визия на стар парк в Стара Загора

Екипите на звено "Озеленяване и комунални дейности" са почистили основно двата водоема и парка, боядисали са парапетите на пристана и са монтирали шест нови пейки. Поставени са и още 5 бетонови кошчета за смет.

 09.01.2021 10:57
Нова визия на стар парк в Стара Загора

Парк "Йордан Капсамунов" в Стара Загора променя бързо своя вид, съобщават от Дирекция "Транспорт, чистота и екология" към Общинската администрация.

Екипите на звено "Озеленяване и комунални дейности" са почистили основно двата водоема и парка, боядисали са парапетите на пристана и са монтирали шест нови пейки. Поставени са и още 5 бетонови кошчета за смет. 

През следващата седмица ще започне боядисване и на съществуващите пейки в парковото пространство, уверяват от администрацията. Така постепенно паркът и езерото ще стават все по-приятно място за отдих. 

От дирекцията обещават, че усилията в тази посока ще продължат през цялата година и изразяват надежда, че гражданите ще поддържат чистотата и съоръженията на необходимото ниво.

През лятото stz24.com ви разказа как паркът прилича на сметище. 

Мръсен парк в Стара Загора 

Дано гледката от 18 август вече не се повтаря!


Снимки: Дирекция "Транспорт, чистота и екология" към Община Стара Загора

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | нова визия | стар парк

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори