Общинският омбудсман Надежда Чакърова посрещна колегите си от страната

Днес работната среща на обществените посредници продължава със среща разговор с областния управител Гергана Микова

 07.03.2019 09:34
Общинският омбудсман Надежда Чакърова посрещна колегите си от страната

Общинският омбудсман Надежда Чакърова посрещна колегите си от страната на работна среща в Стара Загора. На нея се  обсъдиха казуси, поставени от граждани и решаването им в различните общини, ползотворен обмен на добри практики. На срещата присъстваха обществените посредници на общините София, Пловдив, Бургас, Шумен, Кърджали, Казанлък, Благоевград, Пазарджик, Кюстендил, Елин Пелин, Симитли.Те бяха поздравени от председателя на ОбС Стара Загора Таньо Брайков и заместник- кмета на община Стара Загора Иванка Сотирова, които изразиха задоволството си от взаимодействието между институциите на местно ниво и постигането на добри резултати за гражданите.

Обществените посредници се обединиха около принципната си позиция на удовлетвореност от предприетите от Народното събрание инициативи във връзка с достойно отбелязване на 140-та годишнина от приемането на първата българска конституция. С писмо до председателя на парламента Цвета Караянчева членовете на мрежата от местни омбудсмани предлагат своето партньорство и изразяват желание да се включат в планираните за 16 април „Уроци по Конституция" пред учениците в цялата страна.

Първият в страната Млад омбудсман на Млада Загора вече е член на мрежата от действащите обществени посредници в Република България. По предложение на обществения посредник на Стара Загора, Надежда  Чакърова, Младият омбудсман Бетина Радева и нейният заместник Калоян Максимов получиха официален знак за принадлежност към мрежата от обществени посредници в страната, връчен от председателя на мрежата Иван Капралов.

Днес работната среща на обществените посредници продължава със среща разговор с областния управител Гергана Микова.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | среща | омбудсман | посредници

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори