Общинският съвет в Стара Загора ще проведе извънредно заседание

В дневния ред влизат предложения за избор на временно изпълняващ длъжността управител на Диагностично консултативен център – I Стара Загора" ЕООД, изменение на Решение № 2831 от Протокол № 62 от заседание на Общински съвет Стара Загора, проведено на 26.10.2023 г.

 11.03.2024 08:18
Общинският съвет в Стара Загора ще проведе извънредно заседание

На основание чл. 50, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Стара Загора, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, на 11 март 2024 г. от 9.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет Стара Загора. 

В дневния ред влизат предложения за избор на временно изпълняващ длъжността управител на Диагностично консултативен център – I Стара Загора" ЕООД, изменение на Решение № 2831 от Протокол № 62 от заседание на Общински съвет Стара Загора, проведено на 26.10.2023 г. Ще бъде гласувано и предложение за откриване на процедура по чл. 68е от ЗСВ за попълване на списъка на съдебни заседатели до първоначално определения брой от 40 съдебни заседатели за Районен съд Стара Загора, мандат 2024 г. – 2028 г.,  определяне правила за нейното провеждане и създаване на временна комисия за провеждане на процедура за избор на кандидати за съдебни заседатели.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | съвет | заседание | общински | избор | съдебни | заседатели

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори