Осмели се: Срещи за необвързани в Стара Загора

Това е първото по рода си за региона социално събитие, което събира на едно място хора, осъзнато търсещи нови запознанства и връзка.

 09.01.2018 15:36
Осмели се: Срещи за необвързани в Стара Загора

С началото на новата година, стартира и нова за Стара Загора платформа за срещи и запознанства на необвързани хора. Ако си изчерпал си всички известни варианти за нови запознанства? Въртиш се в кръг във връзките и приятелствата си? Имаш нужда да преживееш нещо ново и да срещнеш различни хора?...тази инициатива е точно за теб.

Това е първото по рода си за региона социално събитие, което събира на едно място хора, осъзнато търсещи нови запознанства и връзка.

"Ние ви предлагаме възможността по забавно-интелектуален начин да срещнете и опознаете хора от срещуположния пол. Събитиeто ще протече на два етапа. В първата част с помощта на водещите, поетапно ще се срещнете в малки групи с всеки един от останалите участници. Във втората част ще имате възможност на по питие свободно да комуникирате помежду си", обещават организаторите.

Участниците ще бъдат по равен брой мъже и жени. Записването е до 18 януари, след заплащане на куверт от 12 лв, включващ организация и консумация. Срещите ще се проведат на 19 януари от 19:30 до 23:30 часа на "Нашето място".

За повече информация и записване: 0885 98 55 43

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | срещи | запознанства | необвързани

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори