Отворени са номинациите за годишните награди "Добрият самарянин"

Номинации се приемат на емайл dobro@samaritans.bg, както и лично на адрес: гр. Стара Загора, ул. "Патриарх Евтимий" № 57, в Централното управление на Сдружение „Самаряни“ или в специалната пощенска кутия на доброто, позициониранa на Централна поща - гр. Стара Загора.

 16.10.2023 09:56
Отворени са номинациите за годишните награди "Добрият самарянин"

За 13-та поредна година, Сдружение “Самаряни” отвори номинациите за Годишните награди “Добрият Самарянин”. Те могат да бъдат правени до 10 ноември, а Церемонията по връчването на отличията ще се състои на 11 декември, от 19.00 часа в залата на Държавна опера Стара Загора.

Номинации се приемат на емайл dobro@samaritans.bg, както и лично на адрес: гр. Стара Загора, ул. "Патриарх Евтимий" № 57, в Централното управление на Сдружение „Самаряни“ или в специалната пощенска кутия на доброто, позициониранa на Централна поща - гр. Стара Загора.

Инициативата за номиниране на добротворците в нашето съвремие и отличаването им чрез връчване на Годишните награди “Добрият Самарянин”, стартира през 2011 г. и оттогава се провежда всяка следваща година на територията на област Стара Загора. Чрез нея се търсят и отличават отделни личности, които получават високо обществено признание за извършен от тях жест на добротворство към отделен човек или група хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.

 

Критериите, както и насоките за номиниране, може да намерите в сайта на Сдружение „Самаряни“

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | награди | Добрият | Самаряни | сдружение

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори