Откриват нова площадка в ДГ "Светлина"

„Баболандия“ навършва 1 година

 20.11.2018 08:14
Откриват нова площадка в ДГ "Светлина"

В 10,30 ч. в двора на Детска градина №10 „Светлина“ с празнично веселие ще бъде открита новата детска площадка в градината. Изцяло инвестиция на детското заведение, площадката е 6-та /и последна/, защото с нея всички 6 групи ще имат своя собствена територия за игра в двора, разказва директорът на „Светлина“ Йоанна Димитрова.

Площадката е обособена след сериозни строителни дейности. Оформена е изцяло с природни материали – двете нови съоръжения за игра са от акация, има библиотека от дъб, маси, пясъчникът е със специален вид много ситен пясък, настилката е и от трева, посипана с кори от дървета. В деня на откриването ще бъдат засадени и дръвчета – 10 ясена и 10 липи, спечелени от участието на „Светлина“ в съвместната кампания на Daikin и ГОРАТА.БГ - „Засаждаме бъдеще“!

Утре от 17,30 ч. в „Светлина“ ще празнува рожден ден един уникален Комитет – „Баболандия“ навършва 1 година! В комитета ще бъдат приети нови членове – бабите на малчугани от първа група, те ще се закълнат със специалната клетва, а после заедно всички членове ще обсъдят и приемат програма за действие през 2019 г.

Комитетът „Баболандия“ бе учреден в Детска градина №10 „Светлина“ на 13 октомври миналата година. В учредяването участваха над 45 любими баби на възпитаници на детската градина. След произнасянето на клетвата, бабите от комитет „Баболандия“ минаха по червения килим и получиха своите ВИП карти, с които могат да посещават детската градина по всяко време на работния ден, да помагат на учители, деца и помощен персонал. „Баболандия“ участва  в повечето прояви на възпитаниците на „Светлина“ – от създаването си до ден днешен.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | площадка | Баболандия | ДГ "Светлина"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори