Отново оплаквания срещу шофьори на градския транспорт

Продължават и сигналите срещу бездомни кучета

 11.02.2019 14:08
Отново оплаквания срещу шофьори на градския транспорт

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 8 до 10 февруари, са отчетени малко над 110 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани МПС в града.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен за шум от ремонтни дейности в апартамен в блок №27 в кв. „Три чучура – юг". Същата административна санкция е наложена по сигнал за незаконна търговия до блок №1 на бул. „Генерал Столетов".

За бездомни кучета е съобщено в централната част на града, както в местността „Съборената кюприя". Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

Акт за установяване на административно нарушение е наложен на собственик на куче, разхождащ домашния си любимец без повод и намордник в междублоково пространство в кв. „Самара 3".

Сигнализирано е още и за неспиране на автобусни спирки от водачи на градския транспорт. При установяване на нарушение от страна на шофьорите ще последват санкции спрямо Вътрешния правилник на дружеството.

Граждани са се оплакали от силна музика от заведения, както и от замърсяване на пространство около контейнери за отпадъци. Сигнализирано е още и за запалени храсти и треви по пътя към село Еленино.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | общество

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори