Отново питат младите за бъдещето на Стара Загора

В старозагорските училища от днес са поставени специални кутии, където младите хора могат да пуснат своите предложения и мнения

 29.11.2018 14:32
Отново питат младите за бъдещето на Стара Загора

За втора година инициативата „Гласът на младите”  на кмета Живко Тодоров и  Младежки общински съвет Стара Загора е в ход.

В старозагорските училища от днес са поставени специални кутии, където младите хора могат да пуснат своите предложения и мнения. Очакванията са да се получат различни предложениякакво да се промени през 2019 г. в нашия град и в живота на младите хора.

Това е възможност на старозагорските ученици  да изразят своите виждания и очаквания, свързани с бъдещото развитие на Стара Загора. Идеята е да има добро сътрудничество между Общината и младите хора. За младите хора е много важно да се чува гласът им.

Кутиите, които са поставени във всички средни училищата в града, ще останат там до  15 декември.

След обработване на събраните предложения, ще бъдат отсети най-интересните. Младежкият общински съвет ще ги разгледа и ще реши кои да предложи за изпълнение на кмета Живко Тодоров.

В първата кампания м. г. се включиха много училища, бяха получени над 400 предложения - за видеонаблюдение в парковете, повече улични лампи, повече спортни игрища с каучукова настилка в училищата, подновяване на скейтпарка, футболно игрище в кв. „Зора“ и др., които бяха представени на среща с кмета Живко Тодоров. По повечето от тях вече се работи.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Живко Тодоров | инициатива | мнение | млади хора

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори