ПГЕ "Джон Атанасов" в Стара Загора очаква своите ученици

Магията на този ден винаги, всяка година се повтаря. Празникът ще е цветен и изпълнен с очакване за предстоящите учебни дни. Училищният праг ще прекрачат над 100 осмокласници.

 13.09.2023 14:45
ПГЕ "Джон Атанасов" в Стара Загора очаква своите ученици

На 15 септември отново отваря врати, за да посрещне своите ученици ПГЕ „Джон Атанасов“. Точно в 10.30 часа официално ще бъде открита новата 2023-2024 учебна година с издигане на националния флаг и изслушване химна на България. Педагогическият колектив ще посрещне своите гости, ученици и родители с празнично тържество.

Магията на този ден винаги, всяка година се повтаря. Празникът ще е цветен и изпълнен с очакване за предстоящите учебни дни. Училищният праг ще прекрачат над 100 осмокласници. От тази учебна година ще има обособени 32 кабинета, от които 3 кабинета по природни  науки, 2 кабинета по математика и 2 специализирани кабинета по професионална подготовка към STEM център и 11 компютърни кабинета. Допълнително 6 класни стаи ще се оборудват към ВОСКС. Много енергия, любов и старание се влагат от страна на ръководството и учителите, за да стане училищната среда привлекателно място за учениците.

"С не по-малко внимание отправяме надежда и към дванадесетокласниците, за които тази година ще е последна и особено важна. Пожелаваме си една успешна и ползвотворна година. Да сме здрави и удовлетворени от това, което правим!", пожелават от гимназията.

Снимка: Откриване на учебната 2022-2023 г., архив


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | ученици | учебна | Джон | Атанасов | своите | кабинета | посрещне

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори