Пет старозагорски села имат нови кметски наместници

Те бяха представени от секретаря на Общинска администрация Делян Иванов пред колегите си по време на ежемесечния кметски ден.

 31.01.2024 16:10
Пет старозагорски села имат нови кметски наместници

Пет старозагорски села имат нови кметски наместници – Пряпорец, Руманя, Подслон, Лозен и Остра могила. За тях ще отговарят съответно Петя Арнаудова, Данка Ангелова, Деляна Петрова, Ваня Иванова, както и временно изпълняващият длъжността Иван Стоянов.

Те бяха представени от секретаря на Общинска администрация Делян Иванов пред колегите си по време на ежемесечния кметски ден. На работната среща представители на комуналните дружества – от страна на „Електроразпределение Юг" – ръководителят на КЕЦ – Загоре инж. Янко Енчев и от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД управителят на дружеството инж. Радостин Миланов, директорът на ОДБХ – Стара Загора д-р Дамян Миков, както и управителят на Общинския приют за безстопанствени животни Полина Георгиева и ветеринарният лекар Любомир Атанасов, отговаряха на въпроси от кметовете и кметските наместници на малките населени места. Основните обсъдени поставени проблеми бяха свързани с графиците за сметопочистване, авариите с ВиК мрежата и електрозахранването. 

Екипът на Общинския приют за животни дадоха информация за кампанията за безплатна кастрация на дворни и домашни кучета. Целта на начинанието е намаляване на нежеланата от стопаните популация – една от основните причини за броя на бездомни животни не само в селата, но и в града. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери бяха | животни | кметски

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори