Победители: Пътни полицаи от Смолян обраха наградите

Райчо Свиленов от ОД МВР Смолян е победител в индивидуалната надпревара

 30.09.2017 21:24
Победители: Пътни полицаи от Смолян обраха наградите

Райчо Свиленов от ОД МВР Смолян е победител в индивидуалната надпревара на 25-ия юбилеен Национален конкурс „Пътен полицай на годината - 2017”, който се проведе в Стара Загора. След него се наредиха колегите му от СДВР Лъчезар Близнаков и Васил Балкански от ОД МВР Смолян.

Първи в отборното класиране са отново пътните полицаи от дирекцията в Смолян. На второ място се наредиха от областната дирекция в Габрово, а третото място завоюваха служителите от Добрич.

62 младши автоконтрольори от всички областни дирекции на Министерството на вътрешните работи се включиха в надпреварата в 5 дисциплини. В конкурса за пътни полицаи се състезаваха 58 мъже и 4 жени. Всички те държаха теоретичен изпит по специализирана подготовка върху нормативните актове, свързани с работата им. Имаше и състезание по стрелба, където с късо оръжие демонстрираха стрелковите си умения.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | конкурс | полицаи | Смолян | победители

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори