Почти 80 000 лева са събрани за бебе Мая

 18.12.2018 14:11
Почти 80 000 лева са събрани за бебе Мая

Над 78 000 лева са събрани за бебе Мая от Стара Загора. За 17 работни дни по дарителската сметка на Мая са постъпили 77 858,50 лв и 431,38 евро по пей пал.

„Както знаете, бяхме обявили, че до 20 декември трябва да преведем средствата от 55 000 лв за първата оферта, която включва 4 вливки и 1700 евро за линейката към болница Лив Хоспитал. Задействахме тази процедура. Вчера внесохме документите в Агенция Социално подпомагане, отдел Закрила на детето, за да излязат с тяхното становище. Надяваме се днес до края на работния ден да го получим. След това предстои да внесем документите в Районен Съд Стара Загора, защото и те трябва да имат становище и Решение. И чак след това да направим плащането към болницата. Това си е стандартна процедура при дарителски сметки на лица под 18 годишна възраст. По този начин вашите дарения са защитени!

Вярваме, че ще спазим срока към болницата и до 20 декември ще се осъществи плащането.

Както знаете на 5 януари линейка ще вземе Мая и ще пътуват към така чаканото лечение. На 7 януари ще се направят изследванията и за 10 януари е планувана първата вливка. Дано всичко върви по план и да няма никакви усложнения. Ще ви информираме за абсолютно всичко, както сме го правили и до сега.

Отново искам да ви кажа , че кампанията няма да се спира. Кампанията продължава. Въпрос на време е да получим втора оферта за лечението на Мая. Не знаем кога, не знаем на каква стойност евентуално ще е тя, но знаем, че получим ли я трябва да имаме парите, защото не можем да прекъсваме лечението на Мая.

Дарителските кутии към момента няма да се отварят. и ще стоят по обектите. Нека да изчакаме да видим какво ще се случи когато мине първата вливка на Мая. Когато дойде момента за отварянето ще го обявим на страницата.

Благодарим на всички дарители, които освен с финансова подкрепа са до нас и морално. Вие ни давате сили. Когато стартирахме кампанията не очаквахме такава огромна подкрепа. Благодарим ви!”, споделят организаторите на кампанията.

 

Дарителска сметка Райфайзен банк

Титуляр: Мая Христова Христозова

MAYA HRISTOVA HRISTOZOVA

Населено място: гр. Стара Загора

IBAN: BG88RZBB91551009737351

BIC: RZBBBGSF

Валута: BGN (лева)

Paypal: da_pomognem_na_bebe_maq@abv.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | кампания | лечение | Мая

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори