Предлагат работа за студенти в Германия

Сред възможностите за заетост са тези в сферата на селското стопанство, хотелиерството и ресторантьорството.

 14.01.2020 15:29
Предлагат работа за студенти в Германия

И през лятото на 2020 г. българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия, съобщават от Агенцията по заетостта.

Студентите в Тракийски университет могат да кандидатстват в Бюрото по труда в Стара Загора. Предложенията за работа са в сферата на селското стопанство, хотелиерството и ресторантьорството (сервитьори, камериерки, бармани, помощен персонал в кухня, общи работници), фирми за почистване на помещения и индустриални обекти, вериги за бързо хранене, както и германските пощи. Документите са стандартни образци на немски и се подават до 14 февруари.

Изискванията към кандидатите са: да бъдат български граждани и студенти,  да са на възраст между 18 и 35 години и да са редовна форма на обучение. Младежите трябва да не са последен курс на семестриално обучение, да имат добри познания по немски език (най-малко три години изучаване на немски език) и да са готови най-малко два месеца да работят в Германия. Кандидатите трябва да са свободни през лятото и да имат средства за пътуване.

Ако сте студент в Тракийски университет, подробна информация може да получите в Бюро по труда – Стара Загора, ул. Стефан Караджа №8, стая 106 или на телефон 042/697560, както и в сайта на Агенция по заетостта, рубрика Спогодби и споразумения за заетост, Споразумение с Германия.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Германия | студенти | Тракийски университет | имат | език | работа | немски | Агенция по заетостта

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори