Престижно: Избираме Царица Августиада 2017

Кастингът за нова царица ще бъде на 30 септември от 11:00 ч. в Платинум клуб на Мол Галерия

 23.09.2017 14:28
Престижно: Избираме Царица Августиада 2017

За втори път в Стара Загора ще бъде избрана Царица Августиада. Шестото издание на Фестивала на виното и културното наследство ще се проведе от 13 до 15 октомври в Регионален исторически музей.

Първата Царица Августиада Антония Дойчева и подгласничките й Антоанета Танева и Радка Антонова изпълниха своята мисия - да популяризират фестивала и културно-историческото наследство на Стара Загора.

Кастингът за нова царица ще бъде на 30 септември от 11:00 ч. в Платинум клуб на Мол Галерия. Молът отново ще осигури паричните награди на победителите. Тоалетите на момичетата за конкурса ще бъдат осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места с актуални тоалети. Царица Августиада ще спечели професионална фото сесия и ще бъде корица на списание Zona bg за месец ноември.

Царицата на Августиада 2017 ще получи специално изработена за конкурса корона. Тя е уникат, а дизайнът и изработката са на Славин Янакиев, изпълнителен директор на завод „Прогрес”. Короната ще бъде връчена от миналогодишната победителка. Победителката в конкурса и нейните подгласнички ще участват в официалното откриване на фестивала. Царица Августиада ще вземе участие в Гала вечерта и при награждаването на отличените вина. Ще представя Августиада и Стара Загора на туристически форуми и други събития през годината.

Водят се преговори победителката в конкурса да получи право да участва в националния конкурс „Мис България“.

Всички участнички в конкурса ще получат награди, осигурени от организаторите.

Основните критерии, на които трябва да отговарят участничките са красота, индивидуалност и естетика, стил, познания и интелект, умение за общуване. Всяко момиче, което счита, че притежава тези качества и е на възраст от 18 до 30 години, може да се запише за участие в Туристически информационен център Стара Загора (бул. „Руски“ 27) до 29 септември включително.

На претендентките за титлата им предстои усилена подготовка за конкурса. Те ще трябва да се запознаят с културно-историческото наследство на града, с начина за отглеждане на грозде и производство на вино в една от най-добрите винарни в България – Мидалидаре Естейт. Всичко това ще бъде запечатано във филм, който ще се представи по време на финалния етап на конкурса на 13 октомври от 19:00 часа в залата на Държавна опера Стара Загора. Режисьор на спектакъла е директорът на старозагорската опера Огнян Драганов.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | награди | конкурс | Августиада | Царица

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори