Продължават сигналите за бездомни кучета в Стара Загора

Около 60 сигнала са получени на горещия телефон на общината

 04.02.2019 15:35
Продължават сигналите за бездомни кучета в Стара Загора

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 1 до 3 февруари, са отчетени около 60 сигнала. Граждани са подали информация за над 30 неправилно паркирани МПС.

За бездомни кучета е съобщено в района на голям хипермаркет в източната част на града. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило за пуснати за свободна разходка кучета в село Братя Кунчеви, както и в село Остра могила.

Акт за установяване на административно нарушение бе съставен миналата седмица заради замърсяване на улица в село Християново след изпомпване на отпадни/дъждовни води от частен имот. Отново е получен сигнал по казуса, предстои проверка да бъде извършена от общинска комисия за изясняване на обстоятелствата.

След обаждания на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление, обезопасени са шахти и премахнати сухи клони на дървета.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | общество

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори