Продължават сигналите за бездомни кучета

Сигнали са получени за липса на улично осветление в града

 18.01.2019 12:57
Продължават сигналите за бездомни кучета

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 14 до17 януари, са отчетени близо 150 сигнала. Граждани са подали информация за над 40 неправилно паркирани МПС. Извършена е проверка на автомобили, изоставени в междублокови пространства за включване в процедура по принудително/доброволно премахване.

За бездомни кучета е съобщено в района на парк „5-ти октомври", Централния пазар и кв. „Самара 1". Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Оплаквания са постъпили за замърсяване на междуетажна площадка от домашни любимци на адрес ул. „Ген. Гурко" № 139, вход 0. На домоуправителя е съставен констативен протокол, с предписание за спазване на правилата за чистота във входа и регистриране на домашните любимци в домовата книга. Сигнал е подаден за разходка на домашно куче от едра порода, без повод и намордник, в пространството около плувния басейн. За силен лай на домашен любимец, смущаващ живущите в блок №38 в кв. „Три чучура център", също е съобщено. Жена е подала сигнал, че е била нахапана от домашно съседско куче, порода „Ротвайлер", в района на блок №19 на ул. „Самарско знаме". На собственика на животното е съставен Акт за установяване на административно нарушение.

Сигнали са получени за липса на улично осветление в града. Заради силния порив на вятъра през седмицата граждани са информирали за компрометирани рекламни съоръжения, паднали оградни пана на строителни обекти.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | сигнали | горещ телефон | бездомни кучета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори