Протест преди дискусията за бъдещето на енергийния комплекс "Марица-изток" в Стара Загора

Акцията се проведе преди началото на третия пореден енергиен форум, който започна в 10:30ч. в зала "П.Р.Славейков" на Общинската администрация.

 28.08.2023 12:03
Протест преди дискусията за бъдещето на енергийния комплекс "Марица-изток" в Стара Загора

Митинг-протест организираха синдикалните организации на КТ "Подкрепа" и КНСБ от комплекс "Марица-изток" пред сградата на Община Стара Загора. 
 

Акцията се проведе преди началото на третия пореден енергиен форум, който започна в 10:30ч. в зала "П.Р.Славейков" на Общинската администрация. Той е на тема „Бъдеще за енергийния комплекс „Марица изток" - перспективи и предизвикателства". Инициатор на срещата е кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров.

Събралите се пред сградата на Община Стара Загора призоваха отново за запазване на минно-енергийния комплекс, промяна на целите, заложени в оповестения наскоро Териториален план на Стара Загора и сигурност за работните места. 
 

Тази вечер в 18ч., отново пред сградата на Община Стара Загора, ще се проведе втори протест, посветен на комплекс "Марица-изток". Организатори са Сдружение "За Марица Изток". 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | комплекс | Марица | сградата | изток

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори