Първият в страната Млад омбудмсман на Стара Загора стана част от националната мрежа

Работното посещение в Стара Загора на 10-те омбудсмани е по покана на старозагорския им колега

 06.03.2019 14:53
Първият в страната Млад омбудмсман на Стара Загора стана част от националната мрежа

Младият омбудсман на Стара Загора Бетина Радева и заместникът ѝ Калоян Максимов вече са част от  мрежата на обществените посредници в България. Първите в страната млади хора, които са връзка между учениците и институциите, заеха позицията в края на октомври миналата година, след проведен конкурс по инициатива на старозагорския омбудсман Надежда Чакърова. Днес те се срещнаха с обществените посредници от общините София, Пловдив, Бургас, Шумен, Кърджали, Казанлък, Благоевград, Пазарджик, Кюстендил, Елин Пелин и в тяхно присъствие получиха официалния знак за принадлежност към мрежата.

Работното посещение в Стара Загора на 10-те омбудсмани е по покана на старозагорския им колега и включва редица срещи, в които да бъде почерпен опит и добри практики за решаването на разнородните казуси, за които хората търсят помощ от тях.

„Когато има добра комуникация между различните институции, включвайки и младите хора в това число, работата се върши и има резултати. Градовете ни се променят към по-добро", каза зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова. В съвместната среща участва и председателят на Общинския съвет Таньо Брайков. Той обобщи полезността от съвместните изнесени приемни за граждани, които организират в селата заедно със старозагорския омбудсман Надежда Чакърова и секретаря на Общината Делян Иванов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | омбудсман

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори