Решено: Освободиха учителката от градина "Мечо Пух"

Решението е взето след представени писмени обяснения

 12.09.2017 14:56
Решено: Освободиха учителката от градина "Мечо Пух"

Учителката Йорданка Колева е освободена по настояване на община Стара Загора. Заповедта й за освобождаване е с дата 14 септември. Решението е взето след представени писмени обяснения както от нея, така и от други служители в детското заведение.

На 7 септември вечерта Петя Николова публикува в социалната мрежа снимки на 7-годишното дете, на които се виждат следи от насилие. Под поста си тя написа, че Златин е удрян от учителка. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 ИСТИНАТА 12.09.2017 16:43

Нека да публикуват писмените обяснения на госпожа Колева,да оповестят от общината че сама е подала оставка,както и причините да го направи.Нека майката на Златин и Антон да излезе и да говори пред някоя медия,но този път нека говори ИСТИНАТА.Призовавам я да го направи,заради децата си ,а не заради потърпевшата.Истината е една основна част от примера,който трябва да даваме на децата си .Нека първите седем години не останат безвъзвратно загубени.


#2 Денева 16.09.2017 14:00

Съгласна съм с написаното, Ще бъде добре да стане така, защото наистина липсва ИСТИНА .


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори