„Свят без граници" с подаръци за децата

Началото на кампанията бе поставено в І ОУ „Георги Бакалов"

 12.12.2018 16:04
„Свят без граници" с подаръци за децата

За 12-та поредна година сдружение „Свят без граници" Стара Загора продължава превърналата се в традиция кампания, с която радва с подаръци деца в навечерието на Рождествените и Новогодишните празници. Председателят на Управителния съвет на организацията Ганчо Илиев и заместник - областният управител Петя Чакърова поставиха днес началото в І ОУ „Георги Бакалов". Децата от подготвителната група и тези от I до IV клас представиха музикално-танцова програма.

„Настанили сме се в новата сграда още от 15 септември. С помощта на община Стара Загора и огромния труд на всички колеги успяхме да реновираме стаите, преместихме цялото си оборудване и вече работим в една сравнително спокойна атмосфера. Педагогическият колектив, родителите и учениците почти привикнаха на новото място, на което се намираме", каза Димитрина Тимофеева, директор на училището. Тя не пропусна да благодари на сдружение „Свят без граници" за успешното дългогодишно партньорство и за това, че и тази година зарадваха възпитаниците на школото.

Кампанията по раздаване на подаръци продължи в Дневния център за деца с увреждания в Стара Загора. Утре екипът на сдружение „Свят без граници" и Петя Чакърова ще бъдат в община Николаево.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | деца | подаръци | І ОУ „Георги Бакалов"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори