Сигнал: Водачи от градския транспорт отново пропускат спирки

При установяване на нарушение, шофьорите ще бъдат санкционирани спрямо Вътрешния правилник на дружеството

 16.11.2018 13:40
Сигнал: Водачи от градския транспорт отново пропускат спирки

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 12 до 15 ноември, са отчетени около 130 сигнала. Граждани са информирали за над 50 неправилно паркирани МПС в града.

За бездомни кучета е съобщено в района на Универсалния магазин, както и около Гробищния парк. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни. Акт за установяване на административно нарушение е съставен на собственик на куче, разхождащ домашния си любимец в детска площадка до блок №11 на ул. „Н. Кожухаров". Същата административна санкция е наложена и на собственик на куче, който не е представил документите на животното при проверка в парк „Зеленият клин".

Граждани са информирали, че водачи от градския транспорт не спират на автобусни спирки по зададените линии. При установяване на нарушение, шофьорите ще бъдат санкционирани спрямо Вътрешния правилник на дружеството.

Оплакване има от силен шум от ремонтни дейности в жилищни сгради. Гражданин е подал сигнал за поставено антипаркинг колче на паркинга до блок №84 на бул. „Руски". Установено е, че съоръжението не е поставено от Община Стара Загора. Дейностите по сигнала продължават. Извършена е проверка след обаждане на Горещия телефон за колене на прасета в гараж до блок №1 на ул. „12-ти пехотен полк". Не е констатирано нарушение, установено е само разфасоване на трупно месо в гаражна клетка, липсвало е замърсяване. Съставен е протокол.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, светофарни уредби, паркомати и информационно табло на автобусна спирка. Отстранени са изсъхнали и паднали клони от дървета.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | сигнали | горещ телефон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори