След сигнали: ремонтирано улично осветление и обезопасени шахти

Извършени са проверки по сигнали за струпаване на отпадъци в района на бул. „Калояновско шосе", както и около контейнери за смет в града

 08.03.2019 10:20
След сигнали: ремонтирано улично осветление и обезопасени шахти

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 5 до 7 март, са отчетени малко над 140 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани МПС в града.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен след сигнал за извършване на ремонт, от външната страна на жилищен блок №39 в кв. „Три чучура – юг", от човек, висящ на въжета и изпускащ едри предмети от високо.

Същата административна санкция е наложена на жена, продаваща цветя пред фризьорски салон без разрешително. Констативен протокол е съставен на непълнолетен гражданин, който е извършвал търговия на ъгъла на бул. „Генерал Столетов" и ул. „Майор Т. Кавалджиев".

За бездомни кучета е съобщено парк „Митрополит Методий Кусев" и по ул. „Боруйград". Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило заради непрестанен лай на домашен любимец.

Извършени са проверки по сигнали за струпаване на отпадъци в района на бул. „Калояновско шосе", както и около контейнери за смет в града.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, обезопасени са шахти. Премахнати са изсъхнали клони на дървета и храсти. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | сигнали | общество

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори