„Стрийт фитнес“ и за деца в неравностойно положение.

Община Стара Загора е част от кампанията „Ваканция без грижи“.

 19.07.2017 14:25
„Стрийт фитнес“  и за деца в неравностойно положение.

Истинско шоу обещават участниците от града на липите Стара Загора по време турнира по „Стрийт фитнес“, който ще се проведе тази събота, 22 юли, от 09:00 часа на площадката в двора на Професионална гимназия по електротехника „Г. С. Раковски“. Надпреварата е в рамките на спортна кампания „Ваканция без грижи“, като инициативата се подкрепя активно от община Стара Загора и кмета на града Живко Тодоров.

 

Веригата турнири по „Стрийт фитнес“ до момента преминаха през градовете Мездра, Пловдив и Варна, като след Стара Загора, домакин на надпреварата ще е град Плевен на 29 юли.

 

С провеждането на турнирите по „Стрийт фитнес“ целта е децата и младите хора да са по често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства. Категориите за участие са: момчета до 17 години и момчета над 17 годишна възраст, както и момичета над 14 години.

 

Участниците ще получат купи, медали, грамоти и много предметни награди, а всички победители в отделните категории, спечелили първо място се класират за участие на финал в град София. Записването става половин час преди старта на турнира.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | Загора | деца | фитнес | стрийт

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори