Съставиха акт след сигнал за просене на пари

Докладна записка и снимков материал са направени след оплакване за замърсяване с отпадъци

 11.03.2019 14:27
Съставиха акт след сигнал за просене на пари

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 8 до 10 март, са отчетени малко над 80 сигнала. Граждани са информирали за около 20 неправилно паркирани МПС в града. Един автомобил е включен в процедура по доброволно/принудително премахване от междублоково пространство. Оплакване е постъпило от шумно форсиране на паркинг до фонтана „Жабките".

Акт за установяване на административно нарушение е съставен след сигнал за просене на пари и смущаване на гражданите пред храм „Св. Троица". АУАН е съставен на строителна фирма заради разполагане на техника на уличното платно без необходимите разрешителни документи.

Същата административна санкция е наложена след оплакване от старозагорка за хранене на бездомни котки от нейна съседка, жувуща в блок №100 на ул. „Ген. Гурко".

За агресивни домашни кучета, порода „Немска овчарка", пуснати за свободна разходка и нарушаващи спокойствието, е сигнализирано в местността „Съборения мост".

Получено е оплакване от бездомни кучета в района на кв. „Чумлека". Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

Докладна записка и снимков материал са направени след оплакване за замърсяване с отпадъци, след продажба на цветя в празничния за дамите ден, в района на паркинг на бул. „Цар Симеон Велики", над кв. „Казански".

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, обезопасени са шахти. Премахнати са изсъхнали клони на дървета и храсти. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Оплакване

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори